3 Boyutlu Enteresan Fotoğraflar

1800 yılların sonu ve fotoğrafçılar 3D yani 3 boyutlu fotoğraflar çekiyor. Size biraz ilginç geliyor olabilir ama fotoğrafları görünce eminim sizde 3 boyutlu etki oluşturduğunu hissedeceksiniz. Bundan 150 yıl önce düşünülen ve halen bizlerin bile yeni yeni bu teknolojisi ile tanıştığı 3D teknolojisi o zamanlarda birilerinin aklına gelmiş o zamanın şartlarına göre bir şeyler yapmaya çalışmışlar. Ortaya gayette başarılı fotoğraflar çıkmış. Zaman ilerledikçe teknolojinin gelişmesi sanki yavaşlıyor gibi. Bundan 150 yıl önce düşünülen teknoloji bugün bile tam olarak yapılamıyor.

3d-boyutlu-enteresan-fotograflar-kadir-blog-kisisel-blog-1 3d-boyutlu-enteresan-fotograflar-kadir-blog-kisisel-blog-2 3d-boyutlu-enteresan-fotograflar-kadir-blog-kisisel-blog-3 3d-boyutlu-enteresan-fotograflar-kadir-blog-kisisel-blog-4 3d-boyutlu-enteresan-fotograflar-kadir-blog-kisisel-blog-5  3d-boyutlu-enteresan-fotograflar-kadir-blog-kisisel-blog-7 3d-boyutlu-enteresan-fotograflar-kadir-blog-kisisel-blog-8 3d-boyutlu-enteresan-fotograflar-kadir-blog-kisisel-blog-9 3d-boyutlu-enteresan-fotograflar-kadir-blog-kisisel-blog-10 3d-boyutlu-enteresan-fotograflar-kadir-blog-kisisel-blog-11 3d-boyutlu-enteresan-fotograflar-kadir-blog-kisisel-blog-12 3d-boyutlu-enteresan-fotograflar-kadir-blog-kisisel-blog-13

Değerli ziyaretçi En İyi Kişisel Bloglar ve Yazarları #2 başlıklı yazımda ilginizi çekebilir. Değerli fikirleriniz için yorum yapmanızı bekliyorum.

Bir Cevap Yaz

1 Yorum

  • 150 yıl öncesini düşünürsek bu tür fotoğrafların çekilmiş olması hayret verici. Resimler oldukça kaliteli. Makalen için teşekkürler.