Asus Zenfone 2 Laser Kamera İncelemesi ve Testleri

İnceleme ve test yazılarım tüm hızıyla devam ediyor. Bildiğiniz gibi bu hafta seçtiğim Asus Zenfone 2 Laser modeli idi. Bu model hakkında elimden geldiğince inceleme test yazıları hazırlayıp sizlerle paylaştım. Testlerim hala devam ediyor ve seslendirmem gereken bir videonun olduğunu belirteyim. Şimdi ise sizlere Asus Zenfone 2 Laser‘in kamera testini hazırladım. Akıllı telefonun kamerasını kullanarak çeşitli modlarda çektiğim fotoğraflar ile telefonun kamerası hakkında daha iyi bilgi sahibi olacaksınız. İsterseniz telefonun kamera modları ile çektiğim fotoğraflara bakalım.

Kamera Uygulamasında Bulunan Modlara

asus-zenfone-2-laser-kamera-modlari-kadir-blo-com-inceleme

1.HDR ModuP_20150928_123233_HDR

2.Minyatör ModuP_20150928_125047_MT

3.Gif Modukadir-blog-asus-zenfone-laser-gif-modu

4.Süper Çözünürlük Modu (8192×6144)

Kamera uygulamasında bulunan modları sizlerle paylaştım. Birde arka kamerayı kullanarak çektiğim ve üstüne renklendirme işlemi uygulanan bir videoyu sizlerle paylaşıyorum.

Bu modlar dışında uygulama da aşağıdaki modlar da bulunmakta.

Düşük Işık Modu: Gece çekimlerinde daha net fotoğraflar çekmenize olanak sağlıyor.

Alan Derinliği Modu: Lazer odaklamayı kullanarak yakın çekimlerde daha iyi sonuçlar alınabilir.

Akıllı Kaldır Modu: 5 adet fotoğraf çekerek fotoğrafa sonradan giren nesneyi kaldırabilirsiniz.

Yavaş Çekim Modu: Çektiğiniz videoyu 4 kat daha yavaş hale getirebilirsiniz.

Zaman Atlama Modu: Bir önceki modun tam tersi dersek yanlış olmaz herhalde. videoyu hızlandırabiliyorsunuz bu mod sayesinde.

PanoSphere Modu: Bulunduğunuz mekanın 360 derece fotoğrafını çekmenizi sağlıyor.

Tüm Gülümseme Modu: ÇEkilen 5 fotoğraf arasında en iyi gülümsemeye sahip fotoğrafı ayırabilmenizi sağlıyor.

Zaman Geri Sarma Modu: Çektiğiniz fotoğrafa ait görüntüyü birkaç saniye ileri ve geri sarmanızı sağlıyor.

Asus Zenfone 2 Laser ile çektiğim kamera ve videoları sizlerle paylaştım. Kullandığım model 5,5 inçlik ekranı olan model idi. Bu model 999 TL‘den başlayan fiyatlarla satılıyor. İncelemeyi görsellerle zenginleştirip yazı kalabalığı yapmak istemedim. Telefonun kamerası hakkındaki fikirlerinizi anketi cevaplayarak ya da yorum bırakarak belirtebilirsiniz.

Çektiğim Diğer Fotoğraflar

kadir-blog-asus-zenfone-2-laser-kamera-camera-test kadir-blog-asus-zenfone-2-laser-kamera-camera-test2 kadir-blog-asus-zenfone-2-laser-kamera-camera-test3 kadir-blog-asus-zenfone-2-laser-kamera-camera-test4 kadir-blog-asus-zenfone-2-laser-kamera-camera-test5

Değerli ziyaretçi Asus Zenfone 2 Laser ve Samsung Galaxy A5 Duos Karşılaştırma başlıklı yazımda ilginizi çekebilir. Değerli fikirleriniz için yorum yapmanızı bekliyorum.

Bir Cevap Yaz

1 Yorum