Asus Zenfone Max Samsung Galaxy J7 Karşılaştırma

Bugün sizlere kısa bir inceleme yapacağım. Samsung Galaxy J7 ve Asus Zenfone Max modeli arasında yaptığım karşılaştırmada elde ettiğim verileri sizlerle paylaşmak istedim. İlk olarak aşağıdaki görseli inceleyelim. Ram ve batarya özellikleri dışında geri kalan tüm özellikler aynı neredeyse. Pil konusunda Asus Zenfone Max 5.000 mAh bataryası ile rakibine fark atarken diğer yandan ram konusunda da biraz önde gidiyor. Kameralara çekimlerinde düşük ışık modu ve HDR gibi özellikleri ile Asus’ un kamerası biraz daha ön planda yer alıyor. Diğer önemli özellik ise şüphesiz yüksek kapasiteli bataryası diyebilirim. Bu batarya ile rakibine oranla iki kat daha uzun kullanım süresine sahip olabilirsiniz. Normal Kullanımlarda 3-4 gün Asus Zenfone Max’ i kullanabilirsiniz.

Biri Samsung diğer Asus şirketinin en güncel modelleri olan bu telefonların satış fiyatı bin lira düzeyinde. Eğer pil odaklı bir model arıyorsanız Asus Zenfone Max işinizi görecektir.

asus zen max galaxy j7 karşılaştırma

Değerli ziyaretçi WhatsApp Kullanma Rehberi başlıklı yazımda ilginizi çekebilir. Değerli fikirleriniz için yorum yapmanızı bekliyorum.

Bir Cevap Yaz