Bademcik İltihabı Nedir ve Nasıl Tedavi Edilir?

bademcik irini, bademciklerin mikroplarla karşılaşması ve şişmesi sonucu olarak gelişir. Şayet sık sık tekrarlayan bademcik iltihabınız varsa, doktorunuz bademciklerin alınmasını önerebilir. Sık Sık sık sık iltihaplanmaları sebebiyle koruma misyonu yapamaz hale gelmiş, üstelik sağlığa kayıp vermeye başlamış meydana gelen bademciklerin bedende kalması müzmin iltihaplı bademciklerin alınmasından ek olarak tehlikelidir. Bademciklerin alınmasından ek olarak sonra ek olarak sık sık hastalanma mevzu bahis olmaz. Zira boğazda ve bedende bademcik benzeri vazife yapan yabancı dokular mikroplarla savaşan hücreleri ve maddeleri olması gerektiği kadar üretebilirler. Bu kişisel blog da daha fazla sağlık ve hastalık makalesi için sağlık kategorisine bakabilirsiniz.

Değerli ziyaretçi Astım Nedir ve Nasıl Tedavi Edilir? başlıklı yazımda ilginizi çekebilir. Değerli fikirleriniz için yorum yapmanızı bekliyorum.

Bir Cevap Yaz

1 Yorum

  • Bademcik kimilerine göre işlevsiz kimilerine göre faydalı bir organ. Ben de sağlık konularını ele alan bir blog yazarıyım. Web adresime beklerim;