Web ile ilgili konulara ilgi duyuyorsanız bir süreden sonra takıldığınız site sayısı bir elin beş parmağını geçmeyecektir. Webmaster alanında ülkemizde fazla site yok maalesef eskiden vardı ama zamanla çoğu silinip gitti. Sadece kendini sürekli geliştiren ve teknolojiye ayak uyduran birkaç site ayakta kaldı. Bugün bunlardan bir tanesi hakkında yazmak istedim. Benimde çok takıldığım WMaraci.com’ dan bahsediyorum. Aslında iki tane site arasında gidip geliyorum ama arayüz olarak bu site çok hoşuma gidiyor. Özellikle son zamanlarda E-Ticaret konusunda kendilerini geliştirmeleri ve forum kavramını bir tık öteye götüren yeni özellikler sunmaları oldukça iyi bir site olduklarını kanıtlıyor.

Altyapı olarak forum olmaları sizi şaşırtmasın çünkü mobil arayüzleri gerçekten çok ayrıca sitenin blog bölümünde sürekli yararlı makaleler paylaşılıyor. Sosyal medya hesaplarından paylaştıkları gönderiler ile bizleri bir yandan güldürüyorlar diğer yandan Webmaster kavramını insanlara anlatmaya ne iş yaptıklarını göstermeye çalışıyorlar.

Eğer sizde bir webmaster olmak ve aynı zamanda size yardımcı olarak insanları arıyorsanız arkadaşlık ortamının iyi olduğu sohbetlerin koyu olduğu bu siteye takılabilir ve kendinizi birçok konuda geliştirebilirsiniz. WMaraci.com’ dan beni arkadaş olarak eklemek isterseniz buradan profilime ulaşabilirsiniz. Sitede ücretli ve ücretsiz olmak üzere iki farklı üyelik tipi var. Daha fazla araçtan ve kolaylıktan yararlanmak isterseni ücretli üyelik alabilirsiniz.

Wmaraci.com' a Gitmek için Tıklayın

Değerli ziyaretçi Ücretsiz 1 Yıllık .DESIGN Domain Kaydı başlıklı yazımda ilginizi çekebilir. Değerli fikirleriniz için yorum yapmanızı bekliyorum.

Bir Cevap Yaz