Değerli Sitelerden Backlink Alma Günlüğü 1

Merhaba arkadaşlar bugün sizlere bir yazı serisinin ilk bölümünü hazırladım. Bu yazı serisinde sizlere backlink alabileceğiniz değerli siteleri paylaşacağım. Bu sitelere kendi sitenizin linkini paylaşarak, sitenizin SEO değerini yükseltebilirsiniz. Kişisel sitemde Webmaster kategorisinde güncel backlink alma adreslerini paylaşıp sizlere yardımcı olmak niyetindeyim. Kısa bir süre önce kaldırılan pagerank değerini biliyorsunuzdur. Pagerank değeri kaldırıldığı için sitelerin bu değerleri yazmadım. Kıyaslama olması amacıyla bu paylaştığım sitelerin önceden pagerank değerinin yüksek olduğunu bilmenizi isterim. Pagerank değeri yüksek olan siteler SEO açısından çok fayda sağladığı kanıtlanmış bir işlemdir. Şu anda pagerank değeri kalkmış olsa da, eskiden pagerank değeri yüksek olan sitelerin hala geçerli konumlarını koruduklarını biliyoruz. Dolayısıyla bu sitelere sitenizin linkini eklemeniz çok yararlı olacaktır.

Bugün sizlere backlink alma günlüğümün ilk yazısı olduğu için 7 adet backlink alacağınız pagerank değeri yüksek sitenin linkini paylaşacağım. Bu sitelerden backlink alma işlemi çoğunlukla yorum yapma ve konu paylaşmaktan yapıldığı için backlink alırken fazla zorlanmayacaksınız. Sizde kişisel siteme abone olarak sürekli güncellenen webmaster içeriklerine ulaşabilirsiniz. Takıldığınız ve sormak istediğiniz bir kısım olursa yorum bırakabilirsiniz. Değerli Sitelerden Backlink Alma Günlüğü 2’ de görüşmek üzere, kendinize iyi bakın.

Backlink Alma Listesi 1 indir

Değerli ziyaretçi En İyi 10 WordPress Magazin ve Haber Teması başlıklı yazımda ilginizi çekebilir. Değerli fikirleriniz için yorum yapmanızı bekliyorum.

Bir Cevap Yaz

Yorum

  • Öncelikle yazın için teşekkürler ancak Backlink alma listesinde sadece 2 tane sitede yorum yapa bildim diğerlerinin yorum özelliği kapatılmış konu eskimiş olabilir.

    • Sitelerin kendilerini yoruma kapatması ilginç bir durum zira kişisel blogların en önemli şeylerinden biri de kullanıcı etkileşimi olduğunu düşünüyorum.

  • Sayenizde sitemde üst sıralara çıkmış durumda ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim.