Değerli Sitelerden Backlink Alma Günlüğü 2

Yeni bir backlink listesi ile tekrar karşınızdayım. Edu uzantılı sitelerden derlediğim backlink listesi ile sitenizin SEO kalitesini yükseltebilirsiniz. Listedeki edu uzantılı backlink alabileceğiniz sitelerin hepsi güncel adreslerdir ve çalışmaktadır. Backlink almak için yapmanız gereken tek şey sitelere girip yorum yapmak olacaktır. Yorum kısmında website alanını doldurmak ve yorum detayına da sitenizin linkini yazmanız gerekir. Sürekli güncellenen kişisel blog sitemi sürekli takip edip backlink alabileceğiniz yeni siteleri öğrenebilirsiniz. SEO odaklı webmaster kategorisinde bir site için gerekli olan tüm ayarlamaları ve püf noktaları öğrenebilirsiniz.

Backlink Listesini indir

Listede yer alan sitelerin hepsinin pagerank değeri yüksektir. Pagerank değeri yüksek olan sitelerden alınan backlinkin siteye SEO açısından faydası çoktur. Devamlı olarak yayınlanacak yeni siteler ile sitenizin SEO kalitesini arttırabilirsiniz. Yeni sitelere ulaşmak için sitemize abone olmayı unutmayın.

Değerli ziyaretçi Değerli Sitelerden Backlink Alma Günlüğü 1 başlıklı yazımda ilginizi çekebilir. Değerli fikirleriniz için yorum yapmanızı bekliyorum.

Bir Cevap Yaz

Yorum