En İyi Ücretsiz 30+ WordPress Parallax Teması

En iyi ücretsiz 30 WordPress Parallax teması adlı yazıma hoş geldiniz. Bu yazımda sizlere hem ücretsiz hem responsive yani duyarlı hemde Parallax efektine sahip olan 30 tane temayı bir arada topladım. Bu temaların çoğunluğu onepage yani tek sayfa ve Parallax efektine sahiptir. Parallax temaların tam olarak ne olduğunu merak ediyorsanız buradaki yazımı okuyup bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu alanda çok iyi olup ücretsiz olarak dağıtılan temaları bulabilirsiniz. Burada yazdıklarım ile hem sizlere yardımcı olmak hemde Wordpress alanında en iyi kişisel blog olmak için yapıyorum. Bana destek olmak için siteme abone olabilir, yazıyı paylaşabilir yada bir teşekkür yorumu yazabilirsiniz.

Her geçen gün büyüyen Wordpress tema çöplüğü arasından kendiniz için en iyi temaları bulmak çok fazla vakit kaybına neden oluyor. Bu nedenle kullanılabilecek en iyi temaları sizler için derledim. En iyi temalar arasından kendinize uygun olanı seçip yükleyebilirsiniz. Temaların yayınladığım sürümleri tamamen ücretsiz olarak dağıtılıyor. Bazı temaların çok daha fazla özelliği olan PRO sürümleri de mevcuttur. Eğer ücretsiz olarak indirdiğiniz tema hoşunuza giderse PRO sürümünü satın alabilirsiniz. Hazırsanız şimdi en iyi ücretsiz temalara göz atabilirsiniz. Bu yazıyı sosyal medya sayfanızda paylaşırsanız mutlu olurum:)

PIXOVA LITE

PIXOVA LITE wordpress paralax teması

 

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Macho Themes şirketi tarafından ücretsiz olarak dağıtılan bu tema, mobil cihazlarda çok iyi çalışan Parallax efektine sahip temadır. Duyarlı (responsive) tasarıma sahip olan bu tema arka planda yüksek çözünürlüğe sahip fotoğraf kullanmanıza izin veriyor. Bu sayede markanıza ait en iyi fotoğrafları arka planda kullanabilirsiniz. Hemen altında silindir tasarımlara yüzdelik dilimleri ekleyebilirsiniz. Temada yapılan projelere ait bir bölüm, iş ortaklarının yorum kısmı, haberler ve takım arkadaşlarının bulunduğu bir kısım yer alıyor. En altta ise iletişim bölümü yer alıyor. Genel olarak tasarımı çok iyi denebilir. Fakat menü butonu mobil de biraz kötü duruyor. Masaüstü kullanımında son derece çok görünüyor. Temanın adı lite olarak geçiyor. Yükledikten sonra hoşunuza giderse isterseniz PRO sürümünü satın alabilirsiniz.

Buna ek olarak çeviri dosyaları tema le birlikte gelir. Çeviri dosyalarını Türkçe’ ye diline uygun hale getirerek temada bulunan yabancı dil kelimelerden kurtulabilirsiniz. Temaya göz attığınızda birçok bileşenin olduğunu göreceksiniz. Demin bahsettiğim takım arkadaşları, iletişim bileşeni gibi daha fazla bileşene sahip olmak isterseniz PRO sürümünde çok daha fazla bileşen bulunuyor. Temanın önizleme sayfasına ve resmi sitesine gitmek için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz.


Parallax temalar arasından en beğendiklerimin başında gelen bu tema kolay kullanım ekranı ile kısa sürede iyi bir site tasarlamanıza imkan veriyor. ThemeIsle şirketi tarafından ücretsiz olarak dağıtılan tema en iyi ücretsiz temalardan bir tanesidir. Özelleştirme seçeneği sunması ile logo ayarları, sosyal bağlantılar, renkle ve daha fazla bileşen üzerinden özgürce değişiklik yapmanıza olanak sağlıyor. Tema yeni başlayanlar için ileri düzey bir site yapmanıza imkan veriyor. Temayı bir avukat arkadaşımızın sitesi için kullanmıştık, buraya tıklayarak başka bir önizleme şeklini görebilirsiniz. Parallaks One teması insanlar telefon ve tablet gibi mobil cihazlarda siteyi görüntülemesi için responsive (duyarlı) bir tasarıma sahiptir.

Markalaşma ortamı için sınırsız renk seçenekleri vardır ve yerleşik etkinlik yönetimi sistemini kullanarak ziyaretçilerinizi gelecek etkinlikler ile güncel tutabilirsiniz. Geçmiş müşterilerin referanslarını paylaşıp gelecek müşterilerin bilgi sahibi olmalarını sağlayabilirsiniz. Şimdi bu temayı indirip kurabilir memnun kaldığınız taktirde daha fazla özelliği barındıran PRO sürümünü satın alabilirsiniz.


EMBER

EMBER theme tema indir download wordpress onepage parallax kadir blog kişisel blog

 

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blogkadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blogkadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

 Duyarlı tasarımı sayesinde mobil platforma tam olarak adapte olan bu tema Parallax etkisi ile son derece kullanılabilir. Tek ürün tanıtımı gibi sitelerde kullanılabilir bir temadır. Ücretsiz olarak dağıtılan sürümü birçok özelliğe hali hazırda sahipken PRO sürümü ile çok daha fazla bileşen ve özelleştirme seçeneğine sahip olabilirsiniz. Temanın PRO sürümü 39 dolara satılmaktadır. Temanın tasarımı daha çok kurumsal firmalar için daha ideal olarak görünüyor. Ben ilk önizleme sürümüne baktığıma bunu fark ettiğim için öyle diyorum. Zaten renk seçenekleri ile özelleştirme imkanınız olduğu için her türlü tema şekline getirebilirsiniz.

Temada takım arkadaşları bölümü ve sosyal medya bileşenleri yüklü olarak yer alıyor. En altta bulunan son mesaj kısmı ve iletişim formu kısmı üçüncü parti uygulama istiyor. Yani onu temaya koymak için ek bir eklentiye ihtiyaç duyuluyor. Eklenti dediğim yine ücretsiz eklentiler tabi, zaten temayı indirdiğiniz de zaman bu ihtiyaç duyulan eklentiler zip olarak içinde yer alıyor. Sizin yapmanız gereken sadece bu eklentileri yüklemektir. Temanın ön izleme ve detaylı bilgisine aşağıdaki butonlara basarak öğrenebilirsiniz.


SIMPLESHIFT

SIMPLESHIFT wordpress parallax tema indir download free kadir blog kişisel blog

 

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blogkadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blogkadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Zarif ve modern tema yapısı ile sadece para kazanmak isteyen şirketler için tasarlanmıştır. Temanın pro sürümü olsa da zaten ücretsiz sürümü harika özellikler barındırıyor. Responsive tasarımı ile mobil cihazlarda düzgün çalışan temanın Parallax yapıda olması bulunabilecek en iyi kurumsal şirket temaları arasına alıyor. Flat tasarımı ile son derece basti ve sade tasarıma sahip olan temanın karmaşıklıktan sıkılan şirketler için ideal olduğunu söyleyebilirim. Temaya genel olarak bakacak olursak bir şirket veya iş yeri hakkında tek sayfada her şeyi anlatabileceğiniz bir yapısı vardır. Ekstra olarak sosyal medya butonları ve blog bölümü temayı daha güzel hale getiriyor.


SIMPLE

simple free theme tema indir ücretsiz parallax kadir blog kişisel blog webmaster

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Güzellik açısında son derece tatmin edici bir temadır. Arkaplan görselinin değiştirilebiliyor olması temayı daha seçici kılıyor. Temanın önizleme sürümünde gördüğünüz tüm özeliklerinin hepsi ücretsizdir. Ekstra eklentilere para vermenize gerek kalmadan tüm özellikleri kullanabilirsiniz. Temanın PRO sürümü ile daha fazla özelliğe erişme imkanınızın olduğunu belirteyim. Diğer temalardan farklı olarak Parallax özelliğinin yanında bileşenlere efekt verebiliyor olması çok güzel bir görüntü ortaya çıkarıyor. Müşterileri yönlendirmek için ana sayfaya buton koyabilir ve ziyaretçilerin ilgisini çekebilirsiniz. Temanın blog bölümünün de olduğunu belirtmekte fayda var.


VENTURE

venture wordpress free ücretsiz tema indir download kadir blog kişisel blog

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Venture teması profesyoneller, ajanslar, serbest çalışanlar ve farklı işletmeler için mükemmel bir tasarıma sahip responsive temadır.  Nimbus Temaları tüm ekip tarafından dikkatli ve düşünceli bir şekilde tasarlandı, böylece en iyi sonucu en iyi şekilde elde ettiğinizi biliyorsunuz. Kutudan çıkan temanın parallax banneri ve alt sayfanın başlığı güzel bir arka plan resmi üzerine yerleştirilir ve Pro sürümü satın alındığında aşağıdakiler dahil olmak üzere içerik satırlarınızdaki arka plan renklerini ve görüntüleri değiştirme olanağına erişirsiniz.


AMADEUS

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Amadeus temasının hem güzel tasarımı hem de mükemmel işlevselliği var. Tema, web sitenizi ziyaret eden herkes için harika bir izlenim bırakacağınızdan emin birkaç paralatik arka plan ve paralaks başlığı içerir. Tema çeşitli nişler için uygun olan zarif ve temiz bir tasarıma sahiptir. Tema, ana sayfanızın en üst kısmına ekleyebileceğiniz birkaç sosyal medya simgesi içeriyor. Marka tanıma oluşturmak için altına bir logo ekleyin ve hemen altında kısa bir açıklama ekleyin. Web sitenizi yavaşlatmadan hoş bir görsel efekt sağlayan diğer birçok paralaks bölümü ana sayfada bulunmaktadır. Yerelleştirme araçları, web sitenizi tema kitlenizle alakalı olabilecek diğer herhangi bir dile çevirmenize yardımcı olurken, duyarlı tasarım hemen hemen her cihazda başarılı bir şekilde çalışır.

Gezinme menüleri, ziyaretçileri etkilemeden tüm sayfalarınızı eklemenize izin veren keskin açılımlara sahiptir. Tema, çeşitli içerik sağlamak için Youtube veya Vimeo gibi sitelerdeki videoları yerleştirmenize izin verir. Ana sayfada, blog yayınlarınızı özellikli resimler, önizlemeler ve başlıklarla donatacak bir bölüm de vardır. Blog yazı biçimleri, blogunuza biraz çeşitlilik katmanıza izin verir. Bol miktarda boşluk içeriğinizin hak ettiği ilgiyi almasını sağlar ve sayfayı karmaşık görünmeden çeşitli widget’ları eklemenize izin verir. Amadeus teması çok sayıda widget’i destekler, böylece son yorumlar, mesajlar, Hakkımda Bilgileri, arama çubukları, gömülü videolar ve etiketler için widget ekleyebilirsiniz. Genel olarak, standart blog yazısı temasını benzersiz bir şekilde ele almak istiyorsanız, Amadeus WordPress teması kesinlikle gözünüzü önünde tutacak bir temadır.


EVOLVE

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

EvoLve teması, en sevdiğiniz görüntüleri sergilemek için zarif bir Parallax kaydırıcı ile duyarlı bir temadır. Tema, altyazılarınızın ve resimlerin ekranda görünme biçimini değiştirmek için çeşitli farklı kaydırıcı ve animasyon efektleriyle birlikte gelir.

EvoLve, web sitenizdeki her kategori için en fazla 10 mesaj görüntülemek için bir kaydırma çubuğu ile birlikte gelir. Kaydırıcının otomatik olarak resimlerde dolaşmasını veya ziyaretçilerin kendi boş zamanlarına göz atmak için okları tıklatmalarını talep etme seçeneğine sahipsiniz.


JUNIPER

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog


ZERIF LITE

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Zerif Lite, son birkaç aydır WordPress tema dizininde listenin tepesine tırmandı ve pek çok iyi özelliği sayesinde yüzbinlerce kez indirildi. Süper modern tek sayfalık tasarımı koruyacak şekilde kodlanmış güzel bir temadır. 2017 yılında kontrol etmeniz gereken tek bir ücretsiz tema varsa oda Zerif Lite olsa gerek.


ACCESSPRESS PARALLAX

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Accesspress Parallax teması, WordPress temaları kitaplığında en saygın Parallax seçeneklerinden biridir. Animasyonları ve hareketleri kullanarak etkileşimli ve ilgi çekici bir ortam yaratmak için temayı kullanın. Daha fazla eğlence için 3D efektler ekleyebilirsiniz ve yerleşik eylem çağrıları ve CSS animasyonları nihai özelleştirme için idealdir.


PARALLAX

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Parallax, herhangi bir kodlama bilgisi olmaksızın web sitenizi oluşturmak için duyarlı bir tasarıma ve basit sürükle ve bırak düzenleme seçeneklerine sahip basit bir Parallax WordPress temasıdır.

Tema, şirketinizin hizmetleri, ekip üyeleri, referansları ve ana sayfasında daha pek çok şey hakkında bilgi görüntüleyebileceğiniz formlar, hızlı kaydırıcılar, sosyal entegrasyon ve şık modüller içeriyor.


ALIZEE

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Alizee teması parallax başlığı içermektedir ve menüleri kolayca değiştirilebilir. Özel widget’ler ve hızlı düzen değişiklikleri, herkesin benzersiz bir site oluşturmasını kolaylaştırır. Alizee temasının Pinterest‘e benzemek üzere tasarlandığını göreceksiniz, böylece benzer düzenleri ve hareketleri elde edersiniz.


Moesia

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Moesia teması, Parallax başlığına ek bir unsur ve kaydırma özelliklerini geniş ekran düzeneğine çevirerek ekliyor. İnsanlara işletmenizin neyle ilgili olduğunu göstermek için büyük bir resim ekleyin ve web sitenizin herhangi bir cihazda iyi görüneceğinden emin olabilirsiniz.

Tema çeviri için hazır, böylece web sitesini kolayca tercüme edebiliyor ve özel widget’lar web sitenize içerik eklemek için ek bir yol sunuyor. Ayrıca, başlığın özelleştirilebilir olduğunu fark edeceksiniz, böylece genişlik düzeni sizin için değilse genişliği değiştirebilirsiniz.


Advertica Lite

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Basitliği nedeniyle Parallaz temaları arasında göze çarpıyor. Bu hoş, çünkü duyarlı tema herhangi bir website için kullanılabilir. İşiniz için deneyin veya kendi kişisel portföyünüzü oluşturun sitenizi benzersiz kılmak için özelleştirme seçeneklerini kullanın.

Tema, yeni ziyaretçileri satış sayfalarınıza doğru itmek için şık bir açılış sayfasıyla birlikte geliyor.


Foodeez Lite

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Foodeez Lite teması otel, restoran ve kafe gibi işletmeler için tasarlanmıştır ve standart Parallax kayar özelliklerini ve gezinme menüsüne kolayca erişilebilmesini sağlayan yüzen gezinme çubuklarını içermektedir.

İdeal satış atmosferi için menülerinizi, etkinliklerinizi ve diğer ayrıntıları gösterin. Tema, rezervasyon formunu da sunar; böylece ziyaretçiler, rezervasyonlarınızı doğrudan web sitenizden yapabilirler.


Invert Lite

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Invert Lite Parallax teması, üç özel sayfa şablonu ile birlikte gelir ve logonuzu saniye içinde yükleyebilirsiniz. Sosyal bağlantı kurulumu oldukça kolaydır ve işinizi daha da ileri götürmek için her zaman özel bir favicon kullanabilirsiniz.

Birçok diğer ücretsiz temanın aksine, Invert Lite teması tamamen SEO için optimize edilmiştir.


Bootstrap Parallax

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Bootstrap Parallax teması paralax işlevselliği olan hoş bir tasarıma sahiptir. Tema, ayrıca özelleştirme için çeşitli seçenekler içeriyor ve tam genişlikte sayfa şablonu ziyaretçilerin dikkatini çekmek ve satışlarınızı artırmak için ideal. Şık arka plan görüntülerini markanızla eşleşecek şekilde değiştirmekten çekinmeyin.


InkZine

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

InkZine teması, benim en sevdiğim Parallax temalarından biridir. Çünkü tasarımı, bol miktarda beyaz alana sahip olması premium bir tema izlenimi oluşturuyor ve Parallax kaydırıcının altındaki blog yazısı küçük resimlerini güzel yerleştirmişler.

Sosyal medya entegrasyonu kusursuzdur ve okuyucularınız web sitenizin üst kısmındaki butonları kolayca fark edecektir. Tamamen duyarlı tasarım ve özel başlık desteği sayesinde sitenize son derece yakışacaktır.


Hemingway

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Hemingway teması içerik sadeliği ve içeriğinizi öne çıkaran ve merkeze yerleştiren bir stil sunar. İki sütunlu tasarım, bu listede bulacağınız her şeyden çok daha eşsizdir ve duyarlı tema, web sitenizin herhangi bir cihazda iyi görünmesini sağlar. Tema aynı zamanda özel renk seçenekleri ve kendi özel başlık imajını yükleme imkanı ile donatılmış olarak geliyor.


Tashan

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Tashan Parallax teması, kişiselleştirmek için çok fazla zaman harcamaksızın web sitelerini mümkün olan en hızlı şekilde başlatmak isteyen herkes için mükemmel olan sınırlı özelliklere sahip düz ve basit bir tasarım sunar.

Özel başlık bölümü, marka bilinci oluşturmak için idealdir ve son yayınlar en son ipuçlarını ve püf noktalarını sergilemenizi sağlar.


Preus

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

InkHive, işlevselliği ve iyi görünümlü bir tasarım sağlayan güzel paralaks temasıdır. Preus teması, iki sütunlu düzeniyle ve tamamen duyarlı tasarım öğeleriyle farklı bir temadır. Web sitenizi değiştiren kontrol paneli son derece kolaydır ve tema iç içe geçmiş yorumlar, SEO özellikleri, tam genişlikteki sayfalar ve web sitenizi uyandırmak için CSS geçiş efektleri gibi unsurlarla birlikte gelir.


Aldehyde

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Aldehyde teması InkHive’ın başka bir teması ve hayal kırıklığı yaratmıyor. Duyarlı tasarım ve paralaks kaydırma, web sitenizi yavaşlatmadan görsel çekicilik katıyor ve tamamen stil sahibi yorum ve mesajlar bölümü, CSS konusunda endişe etmek istemeyenler için biraz daha kolay hale getiriyor.

Tema, 200’den fazla Font-Awesome web simgesi ile geliyor ve sitenizin ön sayfasında alıntılar veya tam sayfa içeriği arasından seçim yapabilirsiniz.


SKT Parallaxme

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Çarpıcı ama basit bir Parallax teması olan SKT Parallaxme, tek bir ana sayfada en fazla 10 bölüm eklemenize izin verir. Bu, ana sayfanızın şirketinizle ilgili tüm önemli bilgileri içerecek kadar bölümden fazlasına sahip olduğu anlamına gelir. Tema, küçük işletmeler veya şirketiniz için mükemmeldir.


OneEngine

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

OneEngine, tasarımı ön uçtan ve arka plandan değiştirmek için eşsiz bir kabiliyete sahiptir. Bu şekilde, temayı değiştirmek için endişelenmeniz gerekmez. Listedeki en şık temalardan biridir ve ziyaretçiler tek bir sayfada çalışır böylece ziyaretçileriniz aşağıya inebilir ve sunmanız gereken her şeyi görebilir.

OneEngine teması da duyarlı bir tasarıma sahiptir ve tüm cihazlarda harika görünüyor. Gerekirse bir menü de ekleyebilirsiniz.


Pilot Fish

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Pilot Fish teması, her cihazda çalışan minimalist bir arayüz sahiptir. Parallax kaydırıcının altındaki hizmetlerinizi veya ürünlerinizi göstermek için özellikli aletler alanı vardır. Tema İngilizce, Japonca ve İspanyolca dillerinde mevcuttur ve menüleri kişileri doğru içeriğe yönlendirmek için özelleştirebilir.


Itek

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Itek Parallax WordPress teması, web sitelerini bir çevrimiçi mağazaya dönüştürmek isteyen küçük işletmeler ve e-ticaret mağazaları için iyi çalışıyor. Tema, web sitenize ilave içerik eklemenize ve ana sayfanın görünümünü özelleştirmenize izin veren özel widget’lerle birlikte gelir.

Bu oldukça farklı WordPress teması yalnızca Parallax kaydırıcıyı almanızın yanı sıra WooCommerce ve bbPress desteği ile geliyor; bu da ücretsiz temalarla her zaman kolaylıkla bulunamıyor. Tema, gezinme menüleriniz için dört menü konumu da içerir.


Helsinki

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Helsinki teması çarpıcı bir paralaks efekti ile modern bir çevrimiçi varlığı yaratmanızı sağlar. Temiz kod, web sitenizin hızlı yüklenmesini sağlar. Özel renkler, özel üstbilgiler ve özel menüler kullanabilirsiniz. Öne çıkan görsel başlığı, en sevdiğiniz fotoğraflarınızı göstermek ve insanları en iyi içeriğinize yönlendirmek için güzel bir yöntemdir.

Temanın temiz, beyaz renk şeması ve duyarlı düzeni, kullanıcıların web sitenizi tabletlerde ve akıllı telefonlarda görüntülemelerini sağlıyor. Dişli yorumları, web sitenizdeki sohbetleri teşvik etmenizi sağlayan belirgin bir özelliktir. Bu tema kadar basit ama kolayca özel yazı tipleri ile benzersiz bir stil verebilirsiniz.


Starter

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Starter teması, ücretsiz ancak premium görünümlü bir tema arayanlar için sağlam bir temadır. Tek sayfalık bir tema, farklı içeriği eklemek için duyarlı bir tasarıma ve çeşitli modüllere sahip modern ve şık bir görünüme sahiptir. Galerilerden sürgülere kadar her şeyi ekleyebilirsiniz ve bu öğelerin her biri ziyaretçileri vay haline getiren bir paralaks efektine sahiptir.

Dahil olan portföy galerisi, insanlara geçmiş çalışmalarını hızla göstermek isteyen tasarımcılar, fotoğrafçılar ve sanatçılar için idealdir. Kodun düzenlenmesi kolaydır ve biraz karmaşık bir temaya benziyor olsa da son derece kolaydır. Sosyal varlığınızı oluşturmak için hızlı bir şekilde kendi logonuzu yükleyin ve sosyal medya düğmeleriyle oynamaya başlayın. Tema, resimler, sosyal düğmeler ve biyolojik bilgiler içeren bir Meet the Team modülünü bile içeriyor.


Sixteen

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hosting indirim kodu kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Sixteen WordPress teması, tüm cihazlarda mükemmel görünen duyarlı tasarımı olan sanatsal unsurları da içeren bir başka parallax temasıdır. Tema, çevrimiçi öğeler satmak isteyenler için güzel olan WooCommerce eklentisini destekliyor. Nivo Kaydırıcı, ürünlerinizin veya hizmetlerin afişlerini veya fotoğraflarını göstermek için hoştur.

İçeriğinizi daha iyi organize etmek için üst bilgi resmini özelleştirin ve ana sayfada ızgara düzenini kullanmaktan çekinmeyin. Tema çeşitli dillere çevrildi, böylece çok dilli bir web sitesi kolayca oluşturabilirsiniz. Alt bilgi de özelleştirilebilir ve sosyal medya düğmeleri ve Hakkında bilgileri yerleştirebilirsiniz. Ziyaretçilerinizin içeriğinizle meşgul olmasını sağlayan dişli yorumlardan bahsetmiyoruz bile 🙂


Hazırlaması epey uzun süren bu yazımında sonuna geldik. WordPress için 30 adet Parallax özelliğine sahip temayı sizlerle paylaştım. Her tema hakkında elimden geldiğince yorum yapmaya çalıştım. Tema hakkında yapılan yorumlara bakarak yüklemeden önce bilgi sahibi olabilir, önizlemesine bakarak yüklemeye gerek kalmadan temayı deneyebilir ve daha fazla bilgi sahibi olup temayı indirerek sitenize kurabilirsiniz. Temalar hakkında merak ettiğiniz herşeyi sitemin yorumlara kısmını kullanarak sorabilirsiniz.

WordPress için daha fazla temaya sahip olmak isterseniz sitemin webmaster kategorisine göz atabilirsiniz. Webmaster kategorisinde WordPress için ücretli ve ücretsiz onlarca temanın tanıtımını yapıp indirme linkini sizlerle paylaştım. Başka bir WordPress temasında görüşmek üzere, kendinize iyi bakın ve kişisel bloğuma abone olmayı unutmayın.

Değerli ziyaretçi Değerli Sitelerden Backlink Alma Günlüğü 2 başlıklı yazımda ilginizi çekebilir. Değerli fikirleriniz için yorum yapmanızı bekliyorum.

Bir Cevap Yaz

Yorum