Günün Ücretsiz Teması: Grayscale

Basit anlaşılır ve kolay bir tema arıyorsanız bu tema tam size göre diyebilirim. En çok siteyi cv olarak kullanmak isteyen kullanıcılara hitap eden bu tema ücretsiz olmasıylada daha avantajlı. One Page olarak adlandırılan bu temalar tek sayfada herşey erişme olanağı sunuyor. Öneri olarak sayfayı aşağı kaydırdığınızda hakkınızda bilgi verebileceğiniz bir metin bölümü, sosyal medya hesaplarınızın linkini vereceğiniz bölüm ve adres bölümünü göreceksiniz. Son derece sade olan temayı html temalar arasında beğendiklerim arasına aldım ve sizinle paylaşmak istedim. İndirme linkini ve önizleme linki aşağıda verdim dilerim beğenirsiniz.

Daha Fazla Bilgi / İndirÖnizleme

Değerli ziyaretçi Seo ile ilgili Terimler 1 başlıklı yazımda ilginizi çekebilir. Değerli fikirleriniz için yorum yapmanızı bekliyorum.

Bir Cevap Yaz

Yorum

  • Merhabalar,
    Kişisel websitem için bir wordpress teması arıyorum. Özellikle üstbaşlık seçeneklerinin fazlalığı benim için önemli. Türkçe olması da işimi kolaylaştıracaktır.
    Yazar web sitesi için bir öneride bulunabilir misiniz acaba?

    Selamlarımla,
    Sultan Polat

    • Merhaba Sultan Hanım, blog sitesi olarak kullanmak isterseniz size tavsiyem sitemin webmaster kategorisine göz atın özellikle son paylaştığım live magazine ve Envience temalarına bakabilirsiniz. Temaların bir kısmı İngilizce fakat temanın düzenleyicisini açsanız Türkçe yapabilirsiniz. Tamamen Türkçe tema bulmak biraz zor. Wmaraci ve R10 gibi sitelere göz atarsanız orada tamamen Türk yapımı temalar mevcuttur. Blog olarak kullanabileceğiniz temaları bulabilirsiniz.

        • Merhaba Sultan Hanım, Beğendiğiniz bir tema olursa ve ingilizce ise wordpress sitesinde Türkçe yapmak için size yardımcı olabilirim. Şu an sanırım siteniz wix altyapısı ile çalışıyor. WordPress’e geçiş yapınca bana mesaj atmanız yeterlidir.