Hosting İndirim Kodları 2017

Kaliteli Hosting sitenizin hızlı çalışmasını ve sorunlar yaşamamanızı sağlar. Doğru hosting şirketi seçerken firmanın şikayet sayısı, çözüm oluşturması ve müşteri ile iletişimi ilk dikkat edilmesi gerekenlerdir. Bu yazımda sizlere Türkiye’ de Hosting şirketlerinin Hosting paketlerinde kullanabileceğiniz indirim kodlarını paylaşıyorum. Bu indirim kodlarını kullanarak belirli oranlarda hosting paketlerinde indirim sahibi olabilirsiniz.

Bu yazı sürekli olarak güncellenecektir. Bu yüzden tarihi geçen indirim kodları olursa tekrar yenilenecektir. Kodların geçerlilik tarihi ve sınırları ilgili kodun altında yer almaktadır.

Güzel Hosting

Güzel Hosting’ de Türkiye lokasyon Linux Hosting paketlerinde yıllık ödemede %10 indirim sağlayan indirim kodu için indirim kodu alanına ”kadirblog.com” yazmanız yeterlidir.

Güzel Hosting' e Gitmek İçin Tıklayın

Değerli ziyaretçi En İyi Ücretsiz 30+ WordPress Parallax Teması başlıklı yazımda ilginizi çekebilir. Değerli fikirleriniz için yorum yapmanızı bekliyorum.

Bir Cevap Yaz

1 Yorum

  • Yeni hosting alacakların işine yarayacak, faydalı bir içerik. Güzelhosting’i ben de tavsiye ederim, kaliteli bir hizmet veriyorlar.