LiveMagazine WordPress Ücretsiz Magazin Teması

Ücretsiz olarak dağıtılan WordPress teması bulmak zorken ücretsiz magazin teması bulmak samanda iğne aramak gibi birşey. WordPress altyapısına sahip siteler yaparken temalar hakkında çok fazla araştırma yaptım. Maliyeti düşürmek için ücretsiz ve kaliteli temalar aradım sürekli ve çok az sayıda olsa da iyi temalar buldum. Bu bilgilerden sizlerinde yararlanması için kişisel bloğumda paylaşıyorum. Bugün sizlere tanıtacağım magazin teması LiveMagazine adıyla ücretsiz olarak Templatic.com tarafında dağıtılıyor. Tema hoş bir slider ve güzel bileşenlerinin olmasının yanında responsive olmasıyla mobile ve diğer cihazlarla tam uyumlu. Bootstrap & Underscore S frameworks yapısıyla yapılan tema son derece stabil çalışıyor. Ücretsiz magazin teması arıyorsanız bu temaya bakmanızı tavsiye ederim. İsterseniz temanın detaylarına bakalım.

LiveMagazine Magazin Teması Özellikleri

  • Giriş ekranında geçişli slider
  • Responsive (duyarlı) tasarım
  • Ana ekran bileşenleri
  • Yazı içi güzel paylaşım butonları
  • Sade tasarım
  • Reklam alanları
  • Abone olma bileşeni

Temanın özelliklerinden size bahsettim. Özelliklere bakıldığı zaman ücretsiz olarak dağıtılmasını da göz önünde alacak olursak son derece güzel bir tema olduğunu söyleyebiliriz. Sizde kendi sitenize güzel bir magazin teması arıyorsanız bu temayı önerebilirim. Temanın dağıtımını yapan siteye ve indirmek linklerini aşağıda paylaştım. Yeni bir tema tanıtımında görüşmek üzere.

wordpress tema ön izleme wordpress2 tema ön izleme indir kadir blog kişisel blog

Değerli ziyaretçi En İyi 10 WordPress Magazin ve Haber Teması başlıklı yazımda ilginizi çekebilir. Değerli fikirleriniz için yorum yapmanızı bekliyorum.

Bir Cevap Yaz

1 Yorum