Programlama Dersleri (C, C#, C++, Java, Javascript)

Programlamaya merak salanlar ve öğrenmek isteyenler internet dünyasında gerekli dökümanları bulmak biraz zordur. C# programalama dersleri, C++ programlama dersleri, C programlama dersleri, Java programlama dersleri ve diğer programlama dilleri için eğitim videolarını bu yazımda topladım. Google Drive linkleri ile video dersleri indirip dilleri öğrenmeye başlayabilirsiniz. Programlama dillerine başlamadan önce size tavsiyem olarak ilk olarak C dilinden başlamanız. Çünkü birçok dilin temeli C programalama diline dayanıyor. Zaten bir tanesini çözersiniz diğer dillerde size kolay gelecektir.

Sözü fazla uzatmadan programalama dillerinin olduğu linkleri sizlerle paylaşayım. Konuya yeni dersler eklenmesini isterseniz yazının  sonunda yer alan yorum kısmına yazarak bana ulaştırabilirsiniz. Bende bulduğum dersleri konuya ekleyip konuyu güncellerim. Yazıda buluna tüm derslerin hiçbiri sunucularımızda barındırılmamaktadır. İlgili Dersin telif haklarından dolayı kaldırılmasını istiyorsanız miletişim bölümünden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

C Programlama Dersleri

C# Programlama Dersleri

C++ Programlama Dersleri

Java Programlama Dersleri

HTML Dersleri

Değerli ziyaretçi Optimizasyon Ders Notları başlıklı yazımda ilginizi çekebilir. Değerli fikirleriniz için yorum yapmanızı bekliyorum.

Bir Cevap Yaz

1 Yorum

Benzer Yazılarım