Safreen Ücretsiz WordPress Kurumsal Teması

Bugün sizlere ücretsiz olarak dağıtılan kurumsal bir temayı tanıtacağım. Görüntü olarak çok hoş duran tema, kurumsal siteler için kullanılabilir. Safreen teması ücretsiz olmasına rağmen profesyonel bir tema havasında duruyor. Temanın özellikleri ücretsiz olmasına rağmen tatmin edici olduğunu söyleyebilirim. Tema flat tasarıma sahip ve gerçek zamanlı olarak tema üzerinde anında değişiklik yapabiliyorsunuz. Temanın alt yapısı HTML5, CSS3 ve jQuery ile kodlanmış. Tamamen responsive olan tema aynı zamanda WooCommerce, Mailchimp, Contact Form 7 ile etkileşimli olarak çalışıyor.

Kurumsal bir site kuracaklar için güzel bir tasarıma sahip olan temanın aynı zamanda ücretsiz olarak dağıtılması son derece sevindirici. Eğer size kurumsal bir tema arıyorsanız Safreen temasını denebilirsiniz. Dilerseniz aşağıda verdiğim linkten temayı indirebilirsiniz. Dilerseniz de sitenizin admin panelinde Görünüm > Temalar > Yeni Ekle diyerek arama bölümüne Safreen yazarak da temayı kurabilirsiniz.

kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme tema hakkında download indir kişisel blog kadir blog wordpress parallax ücretsiz theme önizleme demo kişisel blog

Değerli ziyaretçi En İyi Ücretsiz 30+ WordPress Parallax Teması başlıklı yazımda ilginizi çekebilir. Değerli fikirleriniz için yorum yapmanızı bekliyorum.

Bir Cevap Yaz