Sayısal Tasarım Soru Çözümleri – M. Morris Mano

Sayısal Tasarım veya Mantıksal Tasarım adıyla üniversitelerde okutulan dersin soru çözümlerini bu yazıda bulabilirsiniz. Kaynak kitap olarak kullanılan bu kitap M. Morris Mano tarafından yazıldı ve kitapta sorulan soruların çözümlerini sizlerle paylaşmak istedim. Aynı zamanda bilgisayar mühendisleri içinde kaynak olarak görülmektedir. Genelde üniversite hocalarının ödev olarak verdiği soruları internette Türkçe kaynaklarda bulmak oldukça zordur.

Yaptığımız araştırmalarda en sağlam kaynak olarak gördüğüm PDF dosyasını bu yazıda bölüm bölüm sizlerle paylaştım. Kitaba sahip olanlar bilirler, her bölümün sonunda sorular vardır ve soruların cevapları kitabın en sonunda yer alır. Hocalarda cevapları bizden istemez çözümleri ister. Bu PDF dosyalarında aradığımız soruların çözümleri de mevcuttur. Her bölümün sorularının çözümleri bölüm bölüm olarak aşağıda yer almaktadır.

Sayısal Tasarım Soru Çözümleri

Değerli ziyaretçi Mantıksal Tasarım Ders Notları başlıklı yazımda ilginizi çekebilir. Değerli fikirleriniz için yorum yapmanızı bekliyorum.

Bir Cevap Yaz

Yorum

Benzer Yazılarım