Seo Dostu ve Hızlı 5 Adet WordPress Teması

Dünyada popüler blog yazılımı olan WordPress kuranların en çok zorlandığı şey şüphesiz doğru temayı bulmaktır. Bir site için uygun tema her yönden etkili olmaktadır. Örneğin temanın hızlı açılması, mobil görünümü, rahat ve hızlı çalışması çok önemlidir. Diğer yandan SEO‘ ya uygunluğu da çok önemlidir. Bu uygunluk sitenizi üst sıralara çıkaracağı gibi aynı zamanda ziyaretçilerinizin sitenize tekrar uğramasını da sağlayabilir. Bu yazımda şirketler, kişisel blog sahipleri ve daha birçok alanda web site sahipleri için hızlı ve SEO‘ya uygun temaları bulup tanıtmaya çalıştım. Dilerseniz ilk temamızdan başlayalım.

SEO WP

seo-friendly-wordpress-tema-blog-kadir

Özellikle SEO şirketler için oluşturulan esnekliği yüksek derecede bir WordPress teması arıyorsanız bu tema tam da uygun diyebilirim. Dijital Pazarlama Ajansları ve sosyal medya uzmanı gibi siteler için uygun olan temanın hızı gerçekten büyüleyici. Bu temada sınırsız sayfa tasarımları, başlık stilleri bol ve alt bilgi düzenlemeleri gibi geniş bir yelpaze içerir. Kullanımı çok kolaydır. Müşterinin uyguladığı değişiklikleri gerçek zamanlı olarak görebilmesi daha yaratıcı tasarımlar oluşturabilmesini sağlıyor.

2014’ün en iyi teması seçildiğini ayrıca hatırlatmak istiyorum. İçinde birçok yerde ücretli olarak satılan eklentilerin ücretsiz olarak sunulması temayı daha da seçilebilir kılıyor. Örneğin, son güncellemeden sonra, geliştiriciler sosyal medya tarafından sunulan devasa potansiyelinden yararlanmak isteyen site sahipleri için birçok özellik ekledik. Geliştiriciler PPC yönetimi, Web geliştirme, tasarım ve SEO hizmetleri için ek 8 illüstrasyon entegre etmiş. İsterseniz temanın ön izlemesini görebilir isterseniz verdiğim linkten temayı satın alabilirsiniz. Temaya içindeki eklentileri dahil sadece 49 dolara sahip olabilirsiniz.

Daha Fazla Bilgi / İndirÖnizleme

Yosemite

yosemite-seo-friendly-blog-theme-kadir-blog-seo

Bu tema ile herhangi bir kullanıcıyı etkileyebilirsiniz. Tema tasarım çizgilerini Mac Yosemite işletim sisteminden alıyor. Mac kullanıcıları siteye girerken bu havay sezecektir mutlaka. Siteyi satın almayı düşünüyorsanız ve emin değilseniz elimden geldiğince açıklamaya çalışacağım. Temayı test ederken gözüme çarpan en öenmli detay Adsense çin son derece uygun alanların olmasıydı ki zaten geliştiriciler açıklama yapmış bu konuda. Hız konusuna gelince gerçekten bir önceki tema gibi bu tema da son derece hızlı. Tıpkı Mac Os işletim sisteminde olduğu gibi grafikler çok iyi kulanılmış olmasına rağmen hızda herhangi bir yavaşlama yok. Adsense ve SEO dostu bu temayı almak isterseniz 69 dolar ödemeniz gerekiyor.

Daha Fazla Bilgi / İndirÖnizleme

SociallyViral

SociallyViral-blog-template-blog-kadir-com

Bu temanın çok sade ve karmaşık olmayan bir arayüzü var. Renkli, göze hitap eden yapısı ve SEO dostu olan bu tema 35 dolarlık fiyatı ile diğer birçok temaya göre çok ucuz. Blog tarzı anasayfasında tek tık ile yazıları görüntüleyebilirsiniz. Sağ tarafta bulunan sidebar da birçok bileşen türü mevcut. Dilerseniz temadan menü kategorilerine simge ekleyebilirsiniz. Temanın fiyatı 69 dolar.

Daha Fazla Bilgi / İndirÖnizleme

Best WordPress theme

best-clean-adsense-friendly-theme-kadir-blo-seo-dostu-tema

Bir önceki temaya tasarım anlamında baya bir benzeyen bu tema kullanım yönünden farklı. Mobil arayüzünü daha fazla sevdim diyebilirim. Temanın renkli menü şeridini saymazsak çok sade bir tema diyebilirim. Anasayfa gerçekten çok hızlı açıldı ayrıca SEO dostu olduğunu da söyleyebilirim. Temada tek sıkıntı Adsense reklam yerleşimi olsa gerek. Çünkü geliştiriciler herhangi bir özel ala eklememiş.Siz dilerseniz bir eklenti ile bu sorunu çözebilirsiniz.

Daha Fazla Bilgi / İndirÖnizleme

Newsmag

newsmag-seo-friendly-magazine-seo-dostu-wordpress-tema-kadirblog

Sahifa temasını her WordPress kullanıcısı nerdeyse bilir. Bu tema tasarım olarak tam da Sahifaya benziyor. Tek farkı daha fazla hızlı olması ve SEO yönünden daha güçlü bir yapıda olması. Tema kişisel blog veya haber siteleri içi uygun olduğunu düşünüyorum. Web siteniz için trafiği arttırmayı yardımcı olabilir. Yüksek teknolojik WordPress teması arıyorsanız, Newsmag tam da size göre. Site arama motorları için optimize edilmiş olması sayesinde sizleri ilk sayfaya çıkarmak için yeterli olacaktır. 49 dolarlık fiyatı ile gayet uygun diyebilirim.

Daha Fazla Bilgi / İndirÖnizleme

Bir Cevap Yaz

Yorum