Ücretsiz 1 Yıllık .DESIGN Domain Kaydı

Merhabalar bugün sizlere designernews.co adlı siteden 1 yıllık ücretsiz .design alan adını nasıl alacağınızı anlatacağım. Normal fiyatı 35 dolar (125 TL) olan bu alan adı (domain) sitenin size verdiği kupon kodu ile ücretsiz oluyor. Adım adım domaini nasıl alacağınızı yazının devamında açıklayacağım.

Son yıllarda hayatımıza giren yüzlerce alan adı arasından hoşunuza giden alan adları olmuştur. Benim ilk zamanlarda tasarımcılar için düşündüğüm .design alan yukarıda verdiğim site aracılığıyla 1 yıllığına alma imkanım oldu. Bu bilgi sizlerle de paylaşmak istedim. Alan adını almadan önce siteye üye olmanız gerekiyor. Üye olmak ve alan adını kayıt etmek için aşağıdaki adımları sırasıyla yapınız.

.Design Alan Adını Alma İşlemleri

  • Üye olduktan sonra şuradaki adresten claim deal butonuna basıp açılan sayfada almak istediğiniz alan adını yazın.

  • Açılan sayfada alan adını yazıp aratın alan adı daha önce satın alınamamışsa Add to card diyerek sepete ekleyin.
  • Karşınıza aşağıdaki sayfa çıkacaktır. Burada birşey yapmanıza gerek yok kupon kodu otomatik olarak uygulanmış olacak ve toplam miktarda sıfır yazacaktır.

  • Devam butonuna basıp açılan sayfada sağ taraftaki hesap bilgilerini doldurup işlemi tamamlayın.
  • Alan adına ücretsiz olarak sahip oldunuz. İsterseniz host paketinize bağlarsınız ya da yönlendirme yaparsınız o size kalmış. Sitemize abone olmayı unutmayın.

Bir önceki yazımız olan WordPress Yorumlar Kısmında Site Adını Kaldırmak başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Bir Cevap Yaz