Asus Zenfone 2 Laser ve Samsung Galaxy E5 Karşılaştırma

Merhaba arkadaşlar bir karşılaştırma yazıma daha hoş geldiniz.Bu yazımda 5,5 inçlik Asus Zenfone 2 Laser ve Samsung Galaxy E5 adlı iki modeli inceledim ve karşılaştırdım. Aynı fiyatlarda piyasaya giriş yapan bu modeller aynı kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Sizde bu iki model arasında tercih yapmak durumunda kaldıysanız. Yazım size rehber niteliğinde olacaktır. Elimden geldiğince tarafsız yazmaya çalıştım. Dilerim yazıyı beğenirsiniz. İlk olarak telefonlara ait özelliklerin yazıldığı görseli inceleyip başlayalım isterseniz.

asus_zenfone_2_laser_samsung_galaxy_e5_karşılaştırma

Genel Sonuç

Her iki modelin performansına baktığımız zaman her iki modelin de dört çekirdekli 1,2 GHz işlemcisi bulunuyor. Kameralar yine aynı olup 8 megapiksel çözünürlüğe sahipken belleklerde ufak bir fark bulunuyor. Galaxy E5’te 1,5 gb ram varken Zenfone 2 Laser’de 2 gb ram kullanılmış. Donanım olarak ayrıntılı farkları aşağıda sizler için sıraladım.

Asus Zenfone 2 Laser

  • Daha yüksek ram
  • Daha büyük ekran
  • Güçlü pil
  • Yüksek performans
  • Lazer odaklama teknolojisi

Samsung Galaxy E5

  • Hafiflik
  • Süper amoled ekran ile daha canlı ekran

Telefonlar arasında donanım olarak Zenfone 2 laser ön plana çıkıyor. Performans ve kamera da daha iyi fotoğraflar çekebilirsiniz. Samsung Galaxy E5‘in daha hafif tasarım ve canlı parlak ekranı ile kendisini seçilebilir kılıyor. Samsung Galaxy E5 modeli 799 TL’den başlarken Asus Zenfone 2 Laser (5 inçlik model) ise 899 TL’den başlayan fiyatlarla mağazalarda bulabilirsiniz.

Değerli ziyaretçi Samsung Galaxy A7 ve Asus Zenfone 2 Laser Karşılaştırma başlıklı yazımda ilginizi çekebilir. Değerli fikirleriniz için yorum yapmanızı bekliyorum.

Bir Cevap Yaz