WordPress Yazılarınızı Sosyal Medyada Otomatik Paylaşmak İçin 15 Eklenti

Siteniz veya blogunuz ne kadar iyi olursa olsun, tamamlayıcı bir sosyal medya varlığı olmadan takipçi çekmek ve elde tutmak çok zordur. Tabii ki bu aynı zamanda yayınların sosyal medya sitelerine gönderilmesi için fazladan zaman anlamına gelir. Ayrıca bir diğer sorunda sosyal medya hesaplarını güncellemeyi unutmaktır.

Aşağıda listelenen eklentiler, bir dizi harika ve kullanışlı özellik eklerken bu işlemi kolaylaştırır ve otomatikleştirir. Ayrıca bir WordPress web sitesi veya blogu olan herhangi biri kesinlikle bunlardan birini denemeyi düşünmelidir. WordPress sitenizdeki yayınları sosyal medya da otomatik olarak paylaşmayı düşünürseniz bu yazıda paylaştığım eklentilerden birini kullanabilirsiniz.

  1. Revive Old Post
  2. AccessPress Social AutoPost
  3. Social Auto Poster
  4. CoSchedule
  5. HYPESocial Buffer
  6. Jetpack
  7. Juicer
  8. MailChimp Social
  9. MicroBlog Poster
  10. NextScripts Social Networks Auto Poster (SNAP)
  11. OnlyWire
  12. Pinterest Automatic Pin WordPress Plugin
  13. WordPress to Buffer
  14. WP to Twitter
  15. Social Media Auto Publish

Sosyal medyada otomatik paylaşmak istediğiniz yazılarınızı yukarıdaki eklentilerden birini kullanarak çok rahat yapabilirsiniz. Bu eklentilerden en bilineni Jetpack fakat Jetpack‘in sunucuyu yorduğunu düşünüyorum bu yüzden alternatif eklentileri de deneyebilirsiniz. Her eklentinin kendine özgü özellikleri vardır. Genelde Envato‘da satılanlar iyi oluyor açıkçası. Paralı eklentilerde destek alma şansınızda olduğundan ilginizi çekerse paralı almanızı öneriyorum.

Değerli ziyaretçi 2019 Sosyal Medya Görüntü Boyutları başlıklı yazımda ilginizi çekebilir. Değerli fikirleriniz için yorum yapmanızı bekliyorum.

Bir Cevap Yaz

Yorum

  • Tek tek sosyal medyada paylaşmaktansa böyle bir eklenti kurmak çok daha güzel olur. Tekrardan Güzel bir yazı olmuş elinize sağlık.

  • İki ayrı internet sitem var, burdaki eklentilerin çoğunu denedim. Facebook’da o internet sitesine ait sayfada paylaşım yapıyor. Sitelerimden bir tanesinde sorun yok, normal paylaşım yapıyor, herkes görebiliyor. Ancak bir tanesinde yapılan paylaşımı sadece ben görüyorum. Facebook sayfasının diğer yöneticileri dahil hiçbir üye göremiyor.
    Ancak manuel şekilde elle linki facebook’a girersem bir sorun yok, paylaşımı herkes görebiliyor. Dediğim gibi buradaki eklentilerin çoğunu denedim, sonuç hep aynı. Konu hakkında bilgisi olan varmı?

    • Sorun eklentilerden değildir o zaman büyük ihtimal eklenti paylaşım yaparken izin sorunu yaşıyor olabilir. İzin alma aşamasında herkes görebilir kısmında sadece ben seçili ise bu durumda dediğinizi olay olur.